Kontrast – Oslo

Jeg har hørt mye bra om denne restauranten lenge, og har hatt veldig lyst på et besøk her lenge. Det var derfor ekstra spent at farentilkongen med tre kompanjonger bestemte seg for å ta seg en aldri så liten tur ut for å se om all den gode kritikken stemmer overens.

Kontrast faller jo litt i samme gate som maaemo og noma, så det blir vanskelig å ikke måle det opp mot noe av det beste.

Kontrast ligger jo lavere i pris enn både Noma og Maaemo, men det ble klart at de er ikke helt der oppe enda. Når det er sagt er toppene på samme nivå, men noen av rettene falt litt igjennom. Vi valgte den store kontrast menyen på 10’retter, med dertilhørende vinpakke. Enkelt oppsummert, vi ble akkurat passe mette, akkurat passe pussa, og akkurat passe fornøyd, eller nei forresten, vi var faktisk veldig fornøyd. Med unntak av en i følge som nok hadde foretrukket biff med fløtegratinerte poteter for hele summen, ja du vet hvem du er!! 🙂

Under ser du litt bilder fra menyen i den rekkefølgen den kom på bordet. Vi fikk ikke en samlet meny med oss hjem som jeg jo savnet da dessverre noen av rettenes detaljer ble borte i løpet av kvelden 🙂

http://www.restaurant-kontrast.no/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s